Nieuws - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

26-2-2017 Tweede Wijziging Wedstrijd Dames Recreanten 1


De wedstrijd van de Dames Recreanten 1 tegen Wildervank die eerder niet door gegaan was op ons verzoek, was in eerste instantie verplaatst naar 7 april 2017. Dit is nu opnieuw gewijzigd en wel naar:

woensdag 5 april 2017, 19.20 uur in de Wildervanckhal te Wildervank.

26-2-2017 Grote Clubactie prijzen


Op woensdagavond 8 februari werden de prijzen uitgereikt aan de kinderen die de meeste loten hadden verkocht voor de Grote Club Actie.
Van elk jeugdteam is er besloten om een prijs uit te reiken. Van het E team heeft Twan gewonnen, van het C meiden team heeft Ellen gewonnen, en van het C jongens team heeft Frank gewonnen. Helaas is de foto van Frank mislukt. De drie prijswinnaars kregen een handdoek met HVR'97 erop en douchegel met het HVR'97 logo erop. Van alle verkopers heeft Ellen de allermeeste loten verkocht!!

Iedereen van alle teams, heel hartelijk dank voor jullie hulp met de verkoop van de loten.

26-2-2017 Jantje Beton collecte


In het kader van de collecte van Jantje Beton, zijn we op pad geweest met zes leden van het E team om geld op te halen.
Verzamelen deden we bij de Poiesz in Nieuw-Roden om vijf uur. Vanaf hier hebben we het grootste gedeelte van de vijfde verloting gelopen met elkaar.
Om zeven uur zijn we gestopt, en gingen we naar de sporthal toe, alwaar een ieder getrakteerd werd op een patatje en drinken.
Hoeveel geld we hebben opgehaald horen we in week 09.

Bedankt jongelui: Alyssa, Roy, Julian, Bas, Nick en Danilio.
Bedankt begeleiders: Renz, Wessel, Ester, Karin en Gea

12-2-2017 Team toegevoegd aan poule Dames Recreanten 2


Aan de poule van de Dames Recreanten 2 wordt een tweede team van Exito toegevoegd; Exito DMW2.
Dit levert een wedstrijd (10341) op op 24 april 2017 om 20.30 uur in sporthal de Hullen in Roden: H.V.R.'97 2 - Exito 2.

12-2-2017 Procedure Weersomstandigheden


Hierbij het NHV-beleid inzake afgelastingen van wedstrijden vanwege weersomstandigheden, versie 9-2-2017; Weersomstandigheden.

12-2-2017 Actie sparen voor je vereniging van de JUMBO


Beste leden,
We hebben ons als vereniging alsnog aangemeld voor de actie sparen voor je vereniging van de JUMBO.
Hierbij krijgt een klant van de Jumbo bij elke 10 euro aan boodschappen een waardepunt voor de club. Deze waardepunten kunnen uiteindelijk besteed worden aan materialen voor de club. Hoe meer punten de vereniging van jouw keuze verzamelt, hoe groter het bedrag dat de vereniging kan besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.
De waardepunten kunnen in een doosje gedaan worden bestemd voor HVR97 of zelf ingevoerd worden op de daarvoor bestemde site van de jumbo:

We zijn iets later ingestapt dan andere clubs en hebben dus nog een inhaalslag te maken.
De actie duurt nog tot 12 maart 2017!
Help mee aan het verzamelen van Jumbo punten voor de club!
Met vriendelijke groeten, Activiteitenteam HVR97

12-2-2017 Drents Kampioenschap Schoolhandbal


Drents kampioenschap schoolhandbal basisscholen op zaterdag 25 maart in Vries en Oosterhesselen en zaterdag 1 april in Hollandscheveld.
De winnaars en de beste als nr. twee geplaatste team gaan door naar de Drentse kampioenschappen op zaterdag 13 mei in Borger.
De Drentse kampioenen zowel bij de jongens als de meisjes mogen dan meedoen aan het Nederlands Kampioenschap op zaterdag 17 juni in Emmen, Zwartemeer en Emmercompascuum.
Voor de Groningse en Friese scholen is het provinciaal kampioenschap nog niet bekend. Overleg is gaande. Zodra we het weten, zal het bekend gemaakt worden.

6-2-2017 Wedstrijd Dames Recreanten 16 maart 2017


De wedstrijd van de Dames Recreanten op 16 maart in Annen  begint niet om 20.00 uur maar om 20.30 uur. De zaal is niet eerder beschikbaar.


5-2-2017 Schaatsuitje 11 maart 2017


Hierbij de flyer en opgavestrookje voor het jaarlijkse schaatsuitje van H.V.R.'97.

Flyer Schaatsuitje


5-2-2017 Handbalwedstrijd 26 maart in Oldenburg met Nederlandse toppers


Wil jij de oranje handbaldames ook live in de Bundesliga zien spelen? Zondag 26 maart om 16.30 spelen 7 Nederlandse handbaldames in Oldenburg. De Duitste koplopen SG BBM Bietigheim met Tess Wester, Maura Visser, Martine Smeets en Angela Malestein komen op bezoek bij het VfL Oldenburg van Kelly Dulfer, Inger Smits en Isabelle Jongenelen in EWE Arena. Dus wil jij deze oranje getinte wedstrijd live meemaken? Geef je dan op voor deze topwedstrijd inclusief busreis. Opstappen om 14.00 vanaf Groningen* en Emmen*. (*Bij voldoende opgave en andere opstapplaasten zijn wellicht in overleg mogelijk.)

- Kinderen (tot 18jr.): EUR 22,- p/p.
 - Volwassenen: EUR 27,- p/p.
OPGAVE VIA: HANDBALREIZEN@HOTMAIL.COM / 06-37611264 (TOM HEMMEN,GRONINGEN)

30-1-2017 Wijziging Wedstrijd E Jeugd


De wedstrijd van de E Jeugd in Roden tegen Hazewind is gisteren niet door gegaan omdat de zaal niet beschikbaar was. De wedstrijd is verplaatst naar 2 april 2017 om 11.00 uur in Gieten.

15-1-2017 Wijziging Wedstrijd Dames C Jeugd naar 12 maart


De wedstrijd van de Dames C Jeugd die vandaag gespeeld zou worden tegen Wapse, en waarvan bekend was dat die vandaag niet zou kunnen doorgaan, is verplaatst naar 12 maart om 11.00 uur in Vledder.

18-12-2016 Grote clubavond groot succes


Hierbij een verslag van de feestavond van de grote clubactie; grote clubavond

11-12-2016 Vraag naar scheidsrechters


Hierbij de mail die de Bond heeft verzonden aan alle verenigingen voor nieuwe scheidsrechters. Heb je interesse meld je dan aan.

Mail Scheidsrechters.

26-11-2016 Aanpassing wedstrijdprogramma Dames Recreanten


Op 8 februari 2017 speelt Dames 2 tegen Exito. Deze wedstrijd stond in ons programma per abuis als een wedstrijd van Dames 1.

6-11-2016 Jubileumfeest 80 jaar NHV 29 oktober 2016; een fantastische middag!


Hierbij de link naar de NHV site met de beschrijving van het jubileumfeest.

Reiner Louw, genoemd in het verslag, is op 1 juni overleden. Hij was ernstig ziek.

24-10-2016 Hunzetoernooi


Beste sportvrienden,
Met trots kunnen wij u meedelen dat het Hunzetoernooi doorgaat!
Na het afgelopen Hunzetoernooi hebben wij een groep nieuwe mensen bereid gevonden om plaats te nemen in het bestuur van Stichting Hunzetoernooien.
Deze nieuwe bestuursleden zijn, met een frisse blik en vernieuwde ideeën, al druk bezig met het voorbereiden van het 56e Hunzetoernooi. Dus zet het in uw agenda ... 16, 17 en 18 juni 2017!
Bestuur Stichting Hunzetoernooien

19-9-2016 Nieuwsbrief scheidsrechters september 2016


Hierbij de nieuwsbrief scheidsrechters september 2016 van het NHV.

De informatie in deze nieuwsbrief kan ook interessant zijn voor spelers, trainers, coaches en anderen. Kijk hier even naar.


Bijlage nieuwsbrief

11-7-2016 Toernooi Gasselternijveen


Onder Activiteiten\Gasselternijveen 2016 staan een aantal foto's van de F jeugd en de C jongens en C meisjes op het toernooi in Gasselternijveen.


Op zaterdag 18 juni j.l. deden drie jeugdteams van HVR'97 mee aan het veldtoernooi in Gasselternijveen. Helaas moesten wij enkele dagen voorafgaand aan het toernooi het D-mix team terug trekken. De spelers daarvan werden verdeeld over de andere teams.
Het was een zeer geslaagde dag. Het was prachtig mooi handbalweer, lekker zonnetje erbij, niet te warm en zeker niet te koud. Enkele druppeltjes regen gehad, maar die waren op een hand te tellen. Moeite niet waard.
We vielen deze keer niet in de prijzen. De C-meisjes en E-mix deden voor het eerst in deze categorie mee, en was even wennen.  Al met al een zeer geslaagde dag. de oudste C-jongens hebben van vrijdag op zaterdag er geslapen in tenten. Ook dat was erg gezellig heb ik mij laten vertellen.

Deze teams kunnen aanvulling gebruiken, dus wie komt deze teams versterken?

10-6-2016 Prijswinnares Gea Strobos


Afgelopen zaterdag is onze Gea in de prijzen gevallen. Tijdens de ALV van het Nederlands Handbal Verbond heeft zij de Ton Loeffen Waarderingsprijs gekregen omdat zij "een duizendpoot bij jeugdhandbal in de regio Noord is". Aan de prijs is een waardecheque van €500,- verbonden die moet worden besteed aan jeugd- of breedtesport activiteiten die de prijswinnaar zelf mag bepalen.


Zie hierbij het complete verslag van de Uitreiking NKS Waarderings- en Innovatieprijzen 2016.

 
 

25-1-2016 HVR Shop


Zou je graag een HVR handdoek met je eigen naam willen hebben of HVR douchegel? Kijk dan eens in de HVR Shop.

17-1-2016 Talentjes


Van onze vereniging doen ook een aantal jeugdleden mee. Herkent u ze?
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu