Nieuws - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

19-11-2015 Website tot de kerst niet bijgehouden


De website wordt tot de kerstdagen niet bijgehouden. Mededelingen m.b.t. wedstrijden en trainingen worden direct door het bestuur aan de belanghebbenden gedaan.

19-11-2015 Dames Recreanten Tijden wedstrijd en training


De dames 2 wedstrijden van woensdag 25 november en 9 december 2015 beginnen om 20.30 uur. Hierdoor kan dames 1 gewoon trainen om 19.30 uur.

19-11-2015 Dames Recreanten 2 wedstrijdwijziging


De wedstrijd van Dames Recreanten 2 tegen V en S die op 11 november 2015 niet doorging is verplaatst naar 9 december 2015 om 20.30 uur in Roden.

8-11-2015 Dames Recreanten 1 wedstrijdwijziging 


De wedstrijd van Dames Recreanten 1 van 25 november 2015 tegen SGV/DFS in Hoogezand is op ons verzoek verplaatst naar 10 februari 2016 om 20.00 uur in de Europahal.

8-11-2015 Allerlei Verenigingsnieuws 


Tijdens de onlangs gehouden Algemene ledenvergadering van handbalvereniging HVR'97 uit Roden, trad voorzitter Egbert Six af. Unaniem werd Johan Kuper, gekozen tot nieuwe voorzitter van de handbalvereniging. Ook Anita Draaisma - ledenadministratie trad af. Op passende wijze werd afscheid genomen.
Tevens was er deze avond extra aandacht voor de heer Jo Bosten. Vlak voor de zomervakantie is hij gestopt als trainer van HVR'97 waar hij vele, vele jaren zijn diensten aan heeft gegeven - vanaf de overstap uit Leek naar Roden in 1997 - tot de zomer van 2015. Handbalvereniging HVR'97 zette Jo Bosten in het zonnetje, door hem erelid te maken van de vereniging, dit ging vergezeld met een oorkonde en een boeket bloemen.

Op dit moment heeft de vereniging 6 teams in competitie. Weekend competitie 1 heren senioren, 1 C-jongens, 1 D-jeugd gemengd (in deze groep zitten drie verschillende leeftijdscategorieen) de oudste meisjes in deze groep zouden graag verder willen met alleen meisjes. Hiervoor zijn ze op zoek naar enkele speelsters en keepster om met een C-meisjes team te kunnen gaan spelen, op dit moment hebben ze net te weinig om met een zelfstandig team te kunnen gaan spelen) en een F-jeugd gemengd. Door-de-week hebben we 2 dames senioren recreanten teams. Enkele dames daarvan zouden volgend seizoen graag weer in het weekend willen spelen. Ook daar zijn niet voldoende speelsters voor. Wie zou dit team willen komen aanvullen?
De C-jongens doen het erg goed, hebben 4 gespeeld, 3 gewonnen en de laatste wedstrijd met 1 doelpunt verschil helaas verloren, al waren ze de betere ploeg. Ook de jongsten, de F-jeugd hebben tot nu toe alles gewonnen.

Voor alle teams is aanvulling van harte welkom. Kom gerust een vrijblijvend meetrainen. De eerste maand is gratis.
Er wordt getraind op woensdag en/of vrijdag. Thuisbasis is sportcentrum De Hullen in Roden. Voor meer informatie kijk op onze site of neem telefonisch contact op met 0594-631978. We hopen jullie welkom te mogen heten tijdens een van de trainingen.

18-10-2015 Contributieverhoging

Op de ALV van afgelopen woensdag is besloten om de contributie per 1 januari 2016 te verhogen. De nieuwe tarieven staan onder Informatie/Contributie.

LET OP: pas automatische en al ingeplande betalingen aan aan het nieuwe tarief!

18-10-2015 Banketstavenactie

Woensdag 18 november start onze banketstaven actie.
De banketstavenactie wordt gedaan door elk lid van de vereniging.
We proberen zoveel mogelijk banketstaven te verkopen (door verkoop aan de deur, op het werk, aan de buren, kennissen en familie). Het doel is zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de club.
Van de opbrengst kunnen activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd én wordt een deel van de opbrengst gebruikt om nieuwe materialen aan te kunnen schaffen (voor alle leden).
Tijdens de training van woensdag 18 november krijgt elk jeugdlid 5 banketstaven en elk seniorlid 2 banketstaven mee.
De prijs van een banketstaaf is € 2,50
We hopen dat jullie allemaal meehelpen om van deze actie een succes te maken!
Graag het geld uiterlijk 29 november inleveren!

Activiteitencommissie HVR ‘97

18-10-2015 TRAININGEN D/E/F Jeugd

Eerder hebben we al aangegeven dat er geen training is voor de F Jeugd op 11 november (Sint Maarten lampion loop) en 16 december (kerstvieringen op scholen).


In principe geldt dit ook voor de D/E Jeugd op deze data. Indien ze niet lampion lopen kunnen zij echter wel mee trainen met de C jeugd onder leiding van Nyk de Boer.

Dit zelfde geldt voor 16 december.

4-10-2015 Tijdstipwijzigingen Wedstrijd

Heren C Jeugd

Zondag 31 januari 2016


Dames Recreanten 1 en 2

Dames 1 op 6 april 2016

Beide damesteams tegen elkaar op 18 november 2015

28-9-2015 Wedstrijd wijzigingen

Heren C Jeugd

Voor de Heren C Jeugd zijn er 4 wedstrijden bij gekomen ten opzichte van ons vorige schema (Hurry Up 1 en 2 zijn erbij gekomen); 4 en 11 oktober 2015 en 10 en 17 januari 2016. Deze zijn rood gearceerd in het schema.


D Jeugd

Voor de D Jeugd zijn er 2 wedstrijden bij gekomen ten opzichte van ons vorige schema (V en S 2 is erbij gekomen);
15 november 2015 en 6 maart 2016. Deze zijn rood gearceerd in het schema.

F Jeugd

Drie tijdstippen zijn van wedstrijden zijn aangepast. Deze zijn rood gearceerd in het schema.


Dames Recreanten 1 en 2

De uitwedstrijden tegen S.G.V - D.F.S. beginnen een uurtje later. Ook deze zijn rood gearceerd in het schema.

6-9-2015 Wedstrijdprogramma's bekend

De wedstrijdprogramma's voor alle teams voor het hele seizoen zijn bekend. Ze staan onder "Wedstrijdprogramma" voor de Weekenden en de Recreanten. 

Daarnaast staan de wedstrijden per team onder "Uitslagen en Standen". Hier komen later uiteraard de .... uitslagen en standen bij!


Ongetwijfeld komen er wijzigingen in de loop van de tijd op dit programma. Houdt daarom de site regelmatig in de gaten. Wedstrijdwijzigingen worden vermeld bij "Nieuws" en de aanpassingen worden doorgevoerd in het wedstrijdprogramma en bij de uitslagen en standen.

13-8-2015 Teams 2015 - 2016

In het komend seizoen hebben we geen dames Senioren team en dames B Jeugd meer op de zondag. Daarentegen hebben we wel weer een Heren team terug op de zondag.

De jeugdteams die in het weekend spelen zijn: F Jeugd, D Jeugd en C Jongens.

In de midweek krijgen we twee dames teams, zij gaan in dezelfde poule spelen.

Voor alle teams geldt dat we graag nog wat extra spelers zouden hebben. Dus heb je zin om te handballen, kom kijken of gelijk een paar keer meetrainen vanaf 19 of 21 augustus.

27-6-2015 Toernooi Gasselternijveen

Onder Activiteiten \ Gasselternijveen is een foto impressie te zien van onze jeugd op het toernooi in Gasselternijveen.

10-6-2015 Minitoernooi Hoogeveen

Op zondag 31 mei 2015 deden we mee aan het
minihandbaltoernooi bij HV Kwiek in Hoogeveen.
Helaas was niet iedereen mee, maar wie mee was staat er ook goed op!

6-6-2015 Eind van de competitie en afscheid

Afgelopen woensdag heeft ons dames Recreanten team een bekerwedstrijd tegen Actief Paterswolde gespeeld. Een leuke wedstrijd, spannend tot het eind, maar nipt verloren in de laatste minuut met 4-5.

Voor het laatst zaten
Jo Bosten en Johan Kuper op de bank als coach. Na de wedstrijd werd afscheid van hen genomen omdat ze als trainer\coach van de vereniging stoppen. Een bos bloemen, een presentje en een dankwoord van de voorzitter sloten jarenlange inzet van beiden voor de vereniging af. Hartelijk dank namens iedereen.

Nu zit het seizoen voor de dames er op en gaan we volgend seizoen met twee dames recreanten teams verder met Johan Westerhof als trainer.

26-4-2015 Grote Clubactie

Het heeft lang geduurd, maar toch heeft de winnaar met de meest verkochte Grote Clubaktie loten haar prijs in ontvangst kunnen nemen.
Mare Rozema had maar liefst 28 loten verkocht. Mare heeft een mooie handbal mogen ontvangen in de kleuren van de club (blauw/wit). De opbrengst voor de vereniging was ruim € 500. Met dank aan onze jeugdleden, die ze aan de man/vrouw hebben gebracht.
We hopen dat een ieder bij een volgende actie wederom haar/zijn beste beentje wil voorzetten.

23-2-2015 Foto-impressie van het Schaatsuitje

Onder Activiteiten is een foto-impressie te vinden van het schaatsuitje dat onze vereniging op 14 februari 2015 heeft gehouden.

10-2-2015 Gouden fluit voor Gea

Vrijdag 6 februari j.l. ontving Gea Strobos-Ottens, tijdens een bijeenkomst van vrijwilligers afd. noord van het NHV,
uit handen van de regiovertegenwoordiger Henk Assen, een gouden fluit en een prachtige boeket rozen.
Namens het NHV was Karin Bok aanwezig. Gea kreeg dit omdat zij 40 jaar aktief is als handbalscheidsrechter namens,
voorheen Nileto en nu HVR'97.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu