Nieuws - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

24-10-2016 ALV woensdag 26 oktober 2016


Komende woensdag 26 oktober is de Algemene Ledenvergadering om 20.45 uur in sporthal De Hullen in Roden.
Hierbij worden alle leden, ouders/verzorgers, ereleden en leden van verdienste van H.V.R.'97 uitgenodigd tot het bijwonen van deze ALV.

24-10-2016 Hunzetoernooi


Beste sportvrienden,
Met trots kunnen wij u meedelen dat het Hunzetoernooi doorgaat!
Na het afgelopen Hunzetoernooi hebben wij een groep nieuwe mensen bereid gevonden om plaats te nemen in het bestuur van Stichting Hunzetoernooien.
Deze nieuwe bestuursleden zijn, met een frisse blik en vernieuwde ideeën, al druk bezig met het voorbereiden van het 56e Hunzetoernooi. Dus zet het in uw agenda ... 16, 17 en 18 juni 2017!
Bestuur Stichting Hunzetoernooien

24-10-2016 De week van 10 t/m 16 oktober


Afgelopen week speelden alle teams van HVR'97 uit Roden.
Op woensdag speelden zowel dames 1 als dames 2 recreanten thuis. Dames 1 moesten spelen tegen Aeolus uit Wildervank. Dit werd een 1-18 nederlaag. Het NHV heeft dit jaar alle recreantenpoules overhoop gegooid, waardoor de teams die vorig jaar nog uitkwamen in poule 2, het hoofdzakelijk moeten opnemen tegen teams uit poule 1. Het klasseverschil in deze poule is te groot. Jammer voor de teams die met grote verschillen verliezen, maar ook diegene die winnen, hebben niet voldoende tegenstand, ook voor die ploegen is het niet leuk.
Dames 2 speelden tegen het combinatie team 2 van DFS (Hoogezand) en SGV (Slochteren) Kwam HVR'97 eerst wel op achterstand, die werd geleidelijk aan omgebogen naar een voorsprong. Deze werd in de tweede helft niet meer uit handen gegeven. Het werd een 12-8 overwinning.
De jongste jeugd (E-gemengd) moesten naar Kwiek in Hoogeveen. Zij hebben met 1 dame en 6 heren een leuke wedstrijd gespeeld en gewonnen, 3-14
De meisjes C, speelden hun wedstrijd die gepland stond voor zondag j.l., vrijdag daarvoor al gespeeld in Roden. Door blessures had Borger niet voldoende speelsters, waardoor zij van de D-jeugd moesten lenen. Dit kon wel voor de vrijdag. Had de wedstrijd zondag gespeeld moeten worden, was Borger niet gekomen. Nu hebben de vele aanwezige toeschouwers een leuke wedstrijd kunnen zien. De meisjes uit Roden wonnen overtuigend met 16-5, en doen het goed als nieuw team.
De jongens C gingen naar Rolde. Unitas altijd een geduchtige tegenstander, hadden nu ook andere spelers ten opzichte van vorig jaar. Gezien de uitslag deden ze niet veel voor elkaar onder. HVR'97 won deze uitwedstrijd met 16 - 19.
Heren senioren gingen op reis naar Smilde, om daar te spelen tegen SV Hoogersmilde. SV Hoogersmilde komt dit jaar voor het eerst weer uit met een herenteam in competitie. HVR'97 was verre van compleet. De twee oudere spelers, Bart (werk buitenland) en Joris (trieste omst.heden) konden niet meespelen. Een forse aderlating. Ook Gijs speelde niet is geblesseerd aan de knie, hopelijk kan hij de trainingen eerdaags weer beginnen. HVR'97 liet zich van de goede kant zien, door toch te gaan spelen. Met slechts 6 spelers en een aanvulling vanuit de C-jongens (die er al een wedstrijd op hadden zitten) ging men de wedstrijd in. De wedstrijd werd verloren met 26 - 10.

13-10-2016 Uitnodiging D- jeugd Spelvisie


Beste Sportvrienden,
Graag willen we jullie uitnodiging om deel te nemen aan de workshop nieuwe speelwijze van de D-jeugd. Deze workshop wordt gehouden bij vereniging HVE2000 op 2 november en begint om 15.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Het adres van de sporthal is: veenschapsdijk 28,7887 TZ in Erica.
Verschillende betrokkenen, zoals het bestuurlijk en organisatorisch kader, trainers, begeleiders, scheidsrechters en ook ouders van de kinderen zijn welkom.
Wil je hier graag bij aanwezig zijn,laat dit ons weten via een reactie op deze mail.
Met vriendelijke groet,
Ludia ten Cate
Team Jeugdhandbal
+31 (0)26 707 1420 / jeugdhandbal@handbal.nl / www.handbal.nl

10-10-2016 Nomineer jouw favoriete scheidsrechter(s)


Welke scheidsrechter verdient het, volgens jou, om een communicatieset (voor 2 scheidsrechters) van AXIWI te winnen?


Nomineer jouw favoriete scheidsrechter(s) in de Week van de Scheidsrechter bij AXIWI! Hiermee maken zij kans om een AXIWI communicatieset voor 2 scheidsrechters te winnen!

Kijk op de NHV site hoe je dit kunt doen: NHV site

9-10-2016 Wijzigingen wedstrijden Dames C Jeugd


In de poule van de Dames C Jeugd heeft Actief zich teruggetrokken. De eerder al geplande wedstrijden tegen Actief vervallen dus. Hierdoor geen wedstrijden voor onze Dames C Jeugd op 6 november 2016, 8 januari 2017 en 12 maart 2017.

19-9-2016 Nieuwsbrief scheidsrechters september 2016


Hierbij de nieuwsbrief scheidsrechters september 2016 van het NHV.

De informatie in deze nieuwsbrief kan ook interessant zijn voor spelers, trainers, coaches en anderen. Kijk hier even naar.


Bijlage nieuwsbrief

4-9-2016 Grote Clubactie


De Grote Clubactie start 1 oktober 2016.

Jeugd krijgt boekjes mee voor automatische incasso.

Senioren worden vriendelijk verzocht 2 loten per persoon af te nemen.

11-7-2016 Toernooi Gasselternijveen


Onder Activiteiten\Gasselternijveen 2016 staan een aantal foto's van de F jeugd en de C jongens en C meisjes op het toernooi in Gasselternijveen.


Op zaterdag 18 juni j.l. deden drie jeugdteams van HVR'97 mee aan het veldtoernooi in Gasselternijveen. Helaas moesten wij enkele dagen voorafgaand aan het toernooi het D-mix team terug trekken. De spelers daarvan werden verdeeld over de andere teams.
Het was een zeer geslaagde dag. Het was prachtig mooi handbalweer, lekker zonnetje erbij, niet te warm en zeker niet te koud. Enkele druppeltjes regen gehad, maar die waren op een hand te tellen. Moeite niet waard.
We vielen deze keer niet in de prijzen. De C-meisjes en E-mix deden voor het eerst in deze categorie mee, en was even wennen.  Al met al een zeer geslaagde dag. de oudste C-jongens hebben van vrijdag op zaterdag er geslapen in tenten. Ook dat was erg gezellig heb ik mij laten vertellen.

Deze teams kunnen aanvulling gebruiken, dus wie komt deze teams versterken?

10-6-2016 Prijswinnares Gea Strobos


Afgelopen zaterdag is onze Gea in de prijzen gevallen. Tijdens de ALV van het Nederlands Handbal Verbond heeft zij de Ton Loeffen Waarderingsprijs gekregen omdat zij "een duizendpoot bij jeugdhandbal in de regio Noord is". Aan de prijs is een waardecheque van €500,- verbonden die moet worden besteed aan jeugd- of breedtesport activiteiten die de prijswinnaar zelf mag bepalen.


Zie hierbij het complete verslag van de Uitreiking NKS Waarderings- en Innovatieprijzen 2016.

 
 

25-1-2016 HVR Shop


Zou je graag een HVR handdoek met je eigen naam willen hebben of HVR douchegel? Kijk dan eens in de HVR Shop.

17-1-2016 Talentjes


Van onze vereniging doen ook een aantal jeugdleden mee. Herkent u ze?
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu