Nieuws - HVR Website

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

7-2-2016 Kleding gevonden


Onlangs is in de dameskleedkamer in sportcentrum de Hullen in Roden het volgende blijven liggen; trainingsjasje HVR'97 maat L en een boxershortje wit, maat M.
Hierover kan contact opgenomen worden met Gea Strobos.

1-2-2016 TRAIN(ST)ER GEZOCHT


Voor een nieuw te vormen meisjes C-team zoeken wij met spoed een train(st)er.
Voor de woensdag van 18.30 - 19.30 uur en op vrijdag van 19.00 - 20.00 uur.
De trainingen worden gegeven in sportcentrum De Hullen in Roden.
Wie durft de uitdaging aan?
Reacties graag sturen naar hvr97@handbal.nl

1-2-2016 Wedstrijdverslag


Karin en ik (Gea) mochten voor aanvang van de wedstrijd van zondag 24 januari j.l. een schrijven ontvangen, geschreven door Iris Verschoor.
We moeten alles gebruiken wat we kunnen, en ons grootste wapen is samenwerken en overspelen. Zo winnen we. We mogen niet weer verliezen, daar zijn we te goed voor.
Wij, Karin en ik, vonden dit prachtig, en wilden dit de anderen niet onthouden. Iris super bedankt.

Wie schrijft nog meer eens iets over een wedstrijd of training????
De stukjes worden geplaatst op de site onder "Verslagen".

25-1-2016 HVR Shop


Zou je graag een HVR handdoek met je eigen naam willen hebben of HVR douchegel? Kijk dan eens in de HVR Shop.

17-1-2016 Hulp gevraagd


Om de kas van de vereniging wat beter te vullen, om daarvan leuke dingen te kunnen gaan doen, zoeken wij collectanten.
In de week van 7 maart t/m 11 maart is de week van Jantje Beton. HVR'97 wil zich hier mede voor inzetten. Het collecteren neem 1 tot 1 1/2 uur in beslag per straat/wijk.
Wie van onze leden, en ouders van jeugdleden willen en kunnen deze week enkele uurtjes vrij maken om HVR'97 helpen te collecteren.
Op dit moment zijn er 7 collectanten. Niet genoeg. Wie o wie.
De helft van de opbrengst, opgehaald door HVR'97 is voor de vereniging. Hiervan kunnen wij handbal clinics organiseren, uitjes regelen, materialen vernieuwen etc.
Wie helpt, vele handen maken licht werk.

Aanmelden kan bij o.a. karin Tinga, Janny Wever, Derna Wijkstra, Jan Wildeboer of Grietje Velting.
Rechtsreeks naar de vereniging kan ook hvr97@handbal.nl.

17-1-2016 Talentjes


Van onze vereniging doen ook een aantal jeugdleden mee. Herkent u ze?

10-1-2016 Wedstrijdwijzigingen F Jeugd


In de poule van de F Jeugd is het team van SVBO vervallen en het team van Jahn 2 toegevoegd. Hierdoor vervalt de wedstrijd van 14 februari tegen SVBO en komen er zijn er twee wedstrijden tegen Jahn II gepland. Op 24 januari thuis en op 3 april uit.

8-11-2015 Dames Recreanten 1 wedstrijdwijziging 


De wedstrijd van Dames Recreanten 1 van 25 november 2015 tegen SGV/DFS in Hoogezand is op ons verzoek verplaatst naar 10 februari 2016 om 20.00 uur in de Europahal.

8-11-2015 Allerlei Verenigingsnieuws 


Tijdens de onlangs gehouden Algemene ledenvergadering van handbalvereniging HVR'97 uit Roden, trad voorzitter Egbert Six af. Unaniem werd Johan Kuper, gekozen tot nieuwe voorzitter van de handbalvereniging. Ook Anita Draaisma - ledenadministratie trad af. Op passende wijze werd afscheid genomen.
Tevens was er deze avond extra aandacht voor de heer Jo Bosten. Vlak voor de zomervakantie is hij gestopt als trainer van HVR'97 waar hij vele, vele jaren zijn diensten aan heeft gegeven - vanaf de overstap uit Leek naar Roden in 1997 - tot de zomer van 2015. Handbalvereniging HVR'97 zette Jo Bosten in het zonnetje, door hem erelid te maken van de vereniging, dit ging vergezeld met een oorkonde en een boeket bloemen.

Op dit moment heeft de vereniging 6 teams in competitie. Weekend competitie 1 heren senioren, 1 C-jongens, 1 D-jeugd gemengd (in deze groep zitten drie verschillende leeftijdscategorieen) de oudste meisjes in deze groep zouden graag verder willen met alleen meisjes. Hiervoor zijn ze op zoek naar enkele speelsters en keepster om met een C-meisjes team te kunnen gaan spelen, op dit moment hebben ze net te weinig om met een zelfstandig team te kunnen gaan spelen) en een F-jeugd gemengd. Door-de-week hebben we 2 dames senioren recreanten teams. Enkele dames daarvan zouden volgend seizoen graag weer in het weekend willen spelen. Ook daar zijn niet voldoende speelsters voor. Wie zou dit team willen komen aanvullen?
De C-jongens doen het erg goed, hebben 4 gespeeld, 3 gewonnen en de laatste wedstrijd met 1 doelpunt verschil helaas verloren, al waren ze de betere ploeg. Ook de jongsten, de F-jeugd hebben tot nu toe alles gewonnen.

Voor alle teams is aanvulling van harte welkom. Kom gerust een vrijblijvend meetrainen. De eerste maand is gratis.
Er wordt getraind op woensdag en/of vrijdag. Thuisbasis is sportcentrum De Hullen in Roden. Voor meer informatie kijk op onze site of neem telefonisch contact op met 0594-631978. We hopen jullie welkom te mogen heten tijdens een van de trainingen.

18-10-2015 Contributieverhoging

Op de ALV van afgelopen woensdag is besloten om de contributie per 1 januari 2016 te verhogen. De nieuwe tarieven staan onder Informatie/Contributie.

LET OP: pas automatische en al ingeplande betalingen aan aan het nieuwe tarief!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu